Entrepreneurial Leadership Program start in oktober (nog enkele plaatsen)

Eén jaar van individuele mentoring, gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis, gecombineerd met 13 groep sessie dagen voor kennisoverdracht en case opdrachten.

Wij hebben een trainingsprogramma ontwikkeld voor Ondernemend Leiderschap (Entrepreneurial Leadership). Kleine groepen van high potentials en ondernemers komen iedere 4 weken, 13 keer samen gedurende 1 jaar.

1406495895734.jpeg

Het programma wordt gegeven door de partners van Emrys: Roel Smelt en Yohyon van Zantwijk. Wij delen onze opgedane ervaringen en ontwikkelde conceptuele kennis en we helpen je dit toe te passen op je eigen onderneming en persoonlijke doelstellingen.

Iedere deelnemer formuleert zijn/haar eigen persoonlijke en meetbare doelstelling binnen de eigen bedrijfsmatige omgeving. De nadruk ligt op de combinatie van toegepaste kennis en ervaring, wat de basis is voor inzicht. Op deze manier blijft het niet bij trainen, maar worden vaardigheden aangeleerd.

Tussen de groep sessies zijn we beschikbaar voor individuele mentoring om persoonlijke voortgang te bespreken. Gedurende het gehele programma zijn we je sparring partner voor je ondernemingen, gebaseerd op ervaringen en methodes die we in het programma bespreken.

Over enkele weken start een progamma waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Als dit te vroeg is dan kun je ook inschrijven voor het programma dat in januari 2015 begint.


Roel Smelt