Nieuwe Simplicity Cycles open voor inschrijving!

Voor het eerste half jaar van 2016 starten we een aantal Simplicity Cycles! Je kunt je nu inschrijven. De cycles starten op de volgende dagen:

  • Cycle 4 - 4 november 2015
  • Cycle 5 - 12 januari 2015
  • Cycle 6 - 8 maart 2016
  • Cycle 7 - 12 april 2016
  • Cycle 8 - 17 mei 2016
  • Cycle 9 - 28 juni 2016

Onze Simplicity Cyclus vormt de basis van ons programma. In 3 dagen verspreid over 3 maanden komt u met een groep van maximaal 16 deelnemers bij elkaar. In die 3 dagen wordt onze Simplicity Methode uitgelegd en getraind. We gaan uitgebreid in op de klassieke denkfouten in de ontwikkeling en aansturing van ondernemingen en de complexiteit die daaruit ontstaat. We laten zien dat er wezenlijke eenvoud besloten ligt in ogenschijnlijk zeer complexe vraagstukken en hoe u dat inzicht succesvol kunt toepassen in uw eigen bedrijf. 

Nadat u deze 3 dagen heeft doorlopen kunt u instromen in een groep van Emrys Academy voor maandelijkse workshops en ontmoetingen met gelijkgestemden die de cyclus al doorlopen hebben en onze methode in de praktijk toepassen. Door ervaringen met elkaar uit te wisselen worden we allemaal effectiever in ons gemeenschappelijke doel: duurzame exponentiële groei. U werkt intensief samen met ons, de partners van Emrys. Onze deelnemers zijn met name ondernemers uit het MKB.

Wij willen onze sessies voor een grote groep mensen bereikbaar houden. Daarom bedragen de kosten voor onze Simplicity Cyclus 185 euro ex. BTW per sessie, inclusief lunch en lesmateriaal. Als u zich aanmeldt nemen we per email contact met u op.

Directe waarde van de cyclus: Aan het eind van de cyclus heeft u een duidelijk inzicht in de relatie tussen de problemen die u bezighouden en u heeft een heldere oplossingsrichting beschreven op weg naar een integraal plan van aanpak voor meer effectiviteit mét meer harmonie. U krijgt een verfrissende kijk op uw eigen praktijk en zult een oceaan van mogelijkheden zien.

Roel Smelt