Maandelijks open sessies ter kennismaking

KENNISMAKING

AANMELDEN

Emrys Academy is een kenniscentrum voor ondernemend leiderschap. Vanuit onze jarenlange en wereldwijde ervaring als ondernemers en adviseurs verzorgen wij workshops, strategische advisering en persoonlijke counseling voor ondernemers. Daarbij is steeds het uitgangspunt de ogenschijnlijke complexiteit van het voorliggende vraagstuk terug te brengen tot zijn wezenlijke eenvoud, om van daaruit een structurele oplossing te formuleren. Daarnaast bieden wij een Entrepreneurial Leadership Program aan en publiceren wij met grote regelmaat blogs in diverse media.. 

De meest effectieve manier om te beoordelen of Emrys Academy voor u als ondernemer waarde heeft is een kennismaking. Daarom nodigen wij u van harte uit. Vanaf april organiseren wij iedere eerste vrijdag van de maand van 10-12 uur een gratis sessie. In die sessies bespreken wij concrete en complexe vraagstukken aan de hand van onze methode, de Science of Simplicity. In 2 uur tijd laten wij zien hoe een complex vraagstuk kan worden teruggebracht tot zijn essentiĆ«le eenvoud, om van daaruit een structurele oplossing te ontwikkelen.

Deze sessies hebben directe waarde voor u. U wordt van harte uitgenodigd om uw eigen complexe (zakelijke) vraagstuk aan de orde te stellen. Wij zullen dat dan in de sessie behandelen. Meer informatie vindt u HIER.

De open sessies worden afwisselend gehouden in:

  1. Landhuis Nieuw Rande in Diepenveen bij Deventer. 
  2. Restaurant Belle in Oud-Zuilen bij Utrecht.

AANMELDEN

 

 

Yohyon van Zantwijk