Ieder zakelijk vraagstuk is terug te voeren op een persoonlijk vraagstuk

Persoonlijke bewustwording

Persoonlijke conditioneringen en overtuigingen zijn de basis voor alle beslissingen.  Als die patronen niet bewust worden gemaakt zullen zakelijke problemen zich blijven herhalen. Daarom concentreren wij ons volledig op die persoonlijke bewustwording. Van daaruit helpen we onze klanten zichzelf structureel te ontwikkelen. Ontrafel jouw eigen complexiteit en maak van daaruit een sprong in helderheid en effectiviteit.

Persoonlijke vrijheid

Wij spreken dagelijks ondernemers en leidinggevenden en in de discretie van onze persoonlijke en vertrouwelijke gesprekken komt bijna altijd hét grootste dilemma van ondernemerschap en misschien wel van het leven in het algemeen naar voren: Je streeft naar persoonlijke ontwikkeling op weg naar meer vrijheid. Maar hoe verder je komt hoe meer je voelt dat je rekening moet houden met anderen en hoe meer verantwoordelijkheid je draagt voor anderen. En dat beperkt jouw gevoel voor persoonlijke vrijheid terwijl het daar toch eigenlijk allemaal om begonnen was! En als je niet oppast kom je in een compromis tussen wat je moet en wat je wilt.

Dat is niet nodig. Er is een simpele uitweg uit dit vraagstuk. Je kunt leren om je leven in te richten in lijn met jouw werkelijke wil. Daardoor raak je weer geïnspireerd en wordt je inspirerend voor anderen. Wij kunnen je leren om te werken vanuit Focus zodat energie niet verspild wordt; vanuit Rust, zodat er steeds overzicht is en vanuit Standvastigheid, zodat jouw plan van aanpak de tijd heeft om tot wasdom te komen. En we kunnen je leren om dat effectief Samen met anderen te doen zodat niet alles van jou afhangt. Dát is wat we je te bieden hebben. Dus heb je regelmatig het gevoel dat je teveel geleefd wordt, of heb je de prioriteiten niet altijd helemaal helder? Neem dan gewoon eens contact op voor een kennismaking. Vaak is 1 gesprek al heel verhelderend en dat weet je meteen of onze bijdrage iets voor je is.

Onze samenwerking

We hebben in onze samenwerking een heldere rolverdeling. Yohyon brengt ogenschijnlijke complexiteit terug tot haar wezenlijke eenvoud en helpt je om focus aan te brengen in jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Roel heeft het vermogen om die focus naar de organisatie te vertalen en op schaalbare wijze te borgen met behulp van nieuwe technologie.

Onze werkwijze 

Wij streven naar lange termijn verbintenissen. Het is onze ervaring dat de succesvolle strategische transformatie van een onderneming of persoon enkele jaren nodig heeft om echt verankerd te raken in de dagelijkse realiteit. We hebben in die periode regelmatige individuele sessies met jou en desgewenst ook groepssessies met jouw team. Bovendien kunnen we met je de diepte in om daadwerkelijk tot implementatie van noodzakelijke veranderingen te komen.

We werken nooit per uur, altijd voor een vaste vergoeding per maand desgewenst in combinatie met een resultaatafhankelijke bonus. Als je met ons samenwerkt kun je maandelijks opzeggen.

Yohyon van Zantwijk