Hoe helderder je voor jezelf het antwoord op de grote levensvragen kunt formuleren hoe beter je functioneert. Je wordt evenwichtiger, assertiever, standvastiger en stabieler. Je komt meer in harmonie met jezelf en jouw omgeving.

Vanuit dat heldere inzicht kun je ook zorgen dat jouw verlangens en ambities en de daaruit voortvloeiende verplichtingen steeds bewuster in lijn komen met jouw persoonlijke antwoorden op deze 3 vragen. Vanuit dat bewustzijn werk je naar vrijheid en tevredenheid. Je werkt toe naar levenskunst.

In alle hectiek van het dagelijks bestaan kan het je overkomen dat je de antwoorden op deze vragen uit het oog verliest, of dat je zelfs het gevoel hebt dat je die antwoorden nooit echt goed hebt kunnen formuleren.

Dat kan gaan knagen. Dat staat jouw functioneren in de weg. Twijfel gaat de boventoon voeren en dat komt jouw slagvaardigheid en welzijn niet ten goede. 

Op zulke momenten kan persoonlijke counseling je helpen om je de antwoorden op deze vragen letterlijk weer te 'her-inneren', zodat je jezelf weer kunt 'ont-moeten'.

Emrys biedt op verzoek persoonlijke counseling aan mensen die echt werk willen maken van hun levenskunst en hun eigen antwoorden op deze belangrijke vragen weer scherp willen formuleren.


Individuele begeleiding
Focus is op het individueel persoonlijk functioneren. In een individuele sessie.
De kosten zijn €370,- ex btw per sessie per persoon.

Team begeleiding
Focus op het functioneren van het team en de individuele leden die hier deel van uit maken.
De kosten zijn €370,- ex btw per sessie per persoon.