Uiteindelijk is iedereen zelf zijn grootste bottleneck. De grootste kracht is vaak ook de grootste valkuil. Ingesleten overtuigingen en gewoontes kunnen lang succesvol zijn, maar kunnen je op een gegeven moment ook in de weg zitten. Onze methode helpt je om steeds helder en doelgericht te blijven nadenken en handelen.

Groei is het overwinnen van denkfouten

We begeleiden ondernemers en leidinggevenden individueel. Daarnaast hebben we onze eigen Academy voor groepssessies. Onze adviseurs hebben jarenlange leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven.


Academy

Platos-academie-met-Aristoteles-en-Socrates.jpg

Ons Academy Programma is voor ondernemers en leidinggevenden die in besloten kring met elkaar reflecteren op de relatie tussen hun persoonlijke ontwikkeling en die van hun onderneming. Alle relevante bedrijfskundige onderwerpen komen aan bod. Bovendien is er uitgebreid aandacht voor de persoonlijke rol in de ontwikkeling van de onderneming.

Bedrijfsbegeleiding

Door een gedetailleerd proces van ontwerp van Organisatiestructuur, Bedrijfsprocessen en dramatische versimpeling van Informatiesystemen implementeren we samen met uw team een proces van permanente verbetering, zodat uw onderneming elke dag beter wordt en als zelfsturende en lerende organisatie unieke kennis en vaardigheden opbouwt.
Een proces van permanente verbetering.

Counseling

Hoe helderder je voor jezelf het antwoord op de grote levensvragen kunt formuleren hoe beter je functioneert. Je wordt evenwichtiger, assertiever, standvastiger en stabieler. Je komt meer in harmonie met jezelf en jouw omgeving.


Referenties

In de loop der tijd zijn wij betrokken geweest bij de opbouw en expansie van diverse eigen ondernemingen. Daarnaast hebben wij als adviseur een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van vele ondernemingen in de wereld. Naast onze activiteiten voor Emrys zijn wij bij diverse ondernemingen actief als lid raad van commissarissen of als vaste strategisch adviseur. Onderstaand volgt een niet volledige opsomming van ondernemingen waarin wij een rol vervullen of vervuld hebben.

Leden van de Academy

Onze lijst van deelnemende ondernemers en ondernemingen die deelnemen in groepssessies of gebruik maken van onze persoonlijke counseling groeit gestaag. In de afgelopen maanden hebben wij o.a. de volgende bedrijven mogen verwelkomen