Overtuigingskracht

De ontwikkeling van overtuigingskracht is voor heel veel mensen van buitengewoon groot belang. Voor vrijwel ieder idee geldt dat de uitvoering ervan afhankelijk is van de bijdrage van anderen. Het is dus essentieel om anderen te overtuigen van het belang van jouw idee.

Daarbij is het niet alleen zaak om zelf overtuigd te zijn van de waarde en haalbaarheid van je plan. Jouw pleidooi moet ook naadloos aansluiten bij de drijfveren en vaardigheden van de ontvanger van jouw boodschap om écht draagvlak zeker te stellen. 

In deze ééndaagse workshop komen alle facetten van het proces van overtuigen aan bod:

De locatie

De sessies worden gehouden in Landhuis Nieuw Rande in Diepenveen bij Deventer. De locatie is goed bereikbaar via de A1 en er is een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Deze dag geeft u inzicht in de fundamenten van onze Simplicity Methode en haar toepassing het proces van overtuigen. U krijgt inzichten en praktische handvatten aangereikt om persoonlijk effectiever te worden in het overtuigen van anderen én het waarborgen van oprecht draagvlak voor uw plannen zodat de door u voorgestelde veranderingen ook duurzaam gerealiseerd kunnen worden.

Deze sessie zal u een nieuwe kijk geven op de vraag hoe de energie van een organisatie éénpuntig gericht kan worden op een gemeenschappelijk doel met duurzame exponentiële groei en organisatorische harmonie als logisch gevolg.

Voor wie?

Deze sessie is geschikt voor alle leidinggevenden.

Kosten voor deelname bedragen Euro 185,- excl. BTW. Deze dag wordt verzorgd door Yohyon van Zantwijk. Deelnemers ontvangen een exemplaar van zijn meest recente boek De Eenvoud van Complexiteit.