Project management

Projecten zijn in iedere organisatie van belang. Ze hebben alleen geen goede reputatie. Veel projecten duren te lang, de kosten lopen uit de hand en hebben de neiging om gaandeweg steeds verder uit te dijen.

Onze Project Management Workshop geeft u inzicht in de onderliggende oorzaken van deze problemen. In deze ééndaagse workshop komen alle facetten van project management aan bod:

De locatie

De sessies worden gehouden in Landhuis Nieuw Rande in Diepenveen bij Deventer. De locatie is goed bereikbaar via de A1 en er is een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Deze dag geeft u inzicht in de fundamenten van onze Simplicity Methode en haar toepassing op het onderwerp Project Management. U krijgt inzichten en praktische handvatten aangereikt om persoonlijk effectiever te worden in het aansturen van projecten én het beheersen van tijdigheid, effectiviteit en budget van uw projecten.

Deze sessie zal u een nieuwe kijk geven op de vraag hoe de energie van een organisatie éénpuntig gericht kan worden op een gemeenschappelijk doel met duurzame exponentiële groei en organisatorische harmonie als logisch gevolg.

Voor wie?

Deze sessie is geschikt voor alle leidinggevenden.

Kosten voor deelname bedragen Euro 185,- excl. BTW. Deze dag wordt verzorgd door Roel Smelt. Deelnemers ontvangen een exemplaar van zijn meest recente boek De Eenvoud van Complexiteit.