Evert van Bergen - SuitUp

"Emrys academy; een driedaagse training die je uit de waan van de dag trekt en op logische wijze inzicht geeft in de sterke en ontwikkelpunten van jouw onderneming. Dat resulteert bij Suit Up in een direct zichtbare efficiëntieslag en duidelijkere definitie van onze waardepropositie."


  Marcel Nillesen - CEO Fulltradeventure

"Ik ben gestart met de Academy toen ik nog niet precies wist welke kant mijn bedrijf zou opgaan. Mede door de leercurve tijdens de Academy heb ik beslissingen genomen die hebben geresulteerd in het „hakken van knopen”. Ik ervaar de Academy als een zeer welkome aanvulling op mijn dagelijkse zakelijke aspecten. Ik ben van mening dat sparren met andere ondernemers in een georganiseerde en sfeervolle omgeving resulteert in meer kennis en kunde. Dit kan tijdens de vaste dagen op de Academy met de aanwezige andere ondernemers maar zeer ook daarbuiten met de heren die de lessen verzorgen. Het zet je aan tot verder denken dan de standaard ondernemer. Zeker een aanrader als je stapje hoger op je eigen ladder wilt komen!"


Martin van den Berg - Organisatieontwikkelaar - TeamCoach

"Ik wil de Simplicity Cycle sessie in drie woorden omschreven: inspirerend , verhelderend , toepasbaar. Inspirerend gebracht door ervaren mensen in een prettige setting. Verhelderende voorbeelden aan de hand van een helder model. Toepasbare methodieken geleerd aan de hand van praktijk cases en simpele oefeningen."


Zelfstandig bedrijfsadviseur

"Het is een leuke ervaring. En ook leerzaam (!)


Seffie Treistman - Founder Clinck – smart business cards

"De inzichten zijn enorm waardevol. De aanpak is doeltreffend en wil ik eigen maken. Het team super behulpzaam en een bron aan kennis."


Laura van Gerner - Project manager Marvers

"Ik ervaar Emrys als positief. Ik denk ook zeker dat het aanbieden van Management Skills een goede zet is geweest. Ik zit daar m.b.t. mijn functie beter op mijn plek. Het is erg leerzaam, het laat je goed na denken over situaties en hoe daar mee om te gaan. Issues worden besproken, het is fijn om op dat gebied een “”leraar” , sparringspartner te hebben. Het blijft natuurlijk altijd de kunst hoe je het uiteindelijk in de praktijk gaat toepassen. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van doen en herhalen."