Strategie & Organisatie

Eén van de grootste uitdagingen voor een organisatie is om strategie en beleid effectief te vertalen naar de cultuur en structuur van de onderneming. De missie, visie en strategie moeten onvoorwaardelijk gedragen worden door de organisatie én die organisatie moet niet alleen gedreven zijn om de missie te realiseren, maar ook over de vaardigheden en instrumenten beschikken om die tot stand te brengen. Bovendien ligt steeds het gevaar op de loer om te verzanden in complexiteit. Het waarborgen van eenvoud is van het allerhoogste belang.

In deze ééndaagse workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

De locatie

De sessies worden gehouden in Landhuis Nieuw Rande in Diepenveen bij Deventer. De locatie is goed bereikbaar via de A1 en er is een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Deze dag geeft u inzicht in de fundamenten van onze Simplicity Methode en haar toepassing op organisatieontwikkeling. U krijgt inzichten en praktische handvatten aangereikt om het beleid van de onderneming en de ontwikkeling van de samenstelling en vaardigheden van de organisatie met elkaar in lijn te brengen. Management development is dé kritieke succesfactor voor iedere strategie. 

Deze sessie zal u een nieuwe kijk geven op de vraag hoe de energie van een organisatie éénpuntig gericht kan worden op een gemeenschappelijk doel met duurzame exponentiële groei en organisatorische harmonie als logisch gevolg.

Voor wie?

Deze sessie is met name bedoeld voor ondernemers, HR-managers en HR-directeuren.

Kosten voor deelname bedragen Euro 185,- excl. BTW. Deze dag wordt verzorgd door Yohyon van Zantwijk. Deelnemers ontvangen een exemplaar van zijn meest recente boek De Eenvoud van Complexiteit.