Webstrategie

De mogelijkheden die internettechnologie te bieden heeft zijn haast onbegrensd. Het feit dat waardeketens transparant worden en de samenwerking tussen mensen op verschillende locaties steeds beter georganiseerd kan worden biedt een heel nieuw strategisch speelveld. Enerzijds zijn er enorme nieuwe kansen om processen efficiënter te maken en heel nieuwe vormen van samenwerking tot stand te brengen. Anderzijds ontstaan daardoor ook juist nieuwe bedreigingen. In deze workshop van 1 dag gaan we in op de meest actuele ontwikkelingen en de kansen én bedreigingen voor uw bedrijf. We helpen u om een visie voor uw onderneming te ontwikkelen hoe u op geheel nieuwe wijze waarde kunt creëren voor uw klanten door de inzet van de nieuwste technologie.

De locatie

De sessies worden gehouden in Landhuis Nieuw Rande in Diepenveen bij Deventer. De locatie is goed bereikbaar via de A1 en er is een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Deze dag geeft u inzicht in de fundamenten van onze Simplicity Methode en haar toepassing op het onderwerp Webstrategie. U krijgt inzichten en praktische handvatten aangereikt om persoonlijk inhoud te geven aan een effectieve strategie voor de toepassing van internettechnologie in uw onderneming.

Deze sessie zal u een nieuwe kijk geven op de vraag hoe de energie van een organisatie éénpuntig gericht kan worden op een gemeenschappelijk doel met duurzame exponentiële groei en organisatorische harmonie als logisch gevolg.

Voor wie?

Deze sessie is geschikt voor alle ondernemers en leidinggevenden.

Kosten voor deelname bedragen Euro 185,- excl. BTW. Deze dag wordt verzorgd door Yohyon van Zantwijk. Deelnemers ontvangen een exemplaar van zijn meest recente boek De Eenvoud van Complexiteit.